26 Mart 2012 Pazartesi

Beeves Steak House










Dün Grupanya üzerinden aldığımız Steak House menü için 2. kez Beeves'e gittik.

YER: Mekan Bağdat Caddesinin üzerinde çok güzel bir yerde bulunmakta. 50 TL değerindeki harcamanıza 25 TL ödeyeceğiniz kuponu Grupanya'dan geçen ay almıştık.Mekanın sahil yoluna yakınlığı yemeğin ardından yürüyüş yapmamıza da imkan tanıdı.

YEMEK: Dediğim gibi bu Beeves'e 2. gidişimdi, ilk gidişimde Sidar'ın Ziyafeti denilen 2 kişilik bir menüyü denedik. Menüde bonfile dilimi,pirzola, antikrot, steak , kaşarlı ve cızbız köfte vardı. Etleri genel olarak güzeldi ancak orta pişmiş istediğim halde etler bana biraz az pişmiş geldi, ondan dolayı pek beğenmemiştim.


Bu gidişimizde hamburger yedik. Benim seçimim CheeseBurger'di. Cheesburger'i oldukça güzeldi, eşim farklı bir hamburgeri denedi o da memnun kaldı.Tek kusuru benim için çok büyük olmasıydı, ısırarak yemeniz mümkün olmuyor. Keserek bıçakla parça parça yiyorsunuz. Ekmekleri yanında sunulan patates kızartması da oldukça lezzetliydi.

İLGİ:İlk gidişimizde daha ilgisiz garsonlarla karşılaşmıştık. Bu gidişimizde ise ilgi ve alaka çok daha üst seviyedeydi. Sürekli bir arzumuz olup olmadığını soran bir garsonumuz vardı. Çok küçük jestleri vardı sunumlarında, hesap ile çikolata ikran etmeleri, vb. gibi.

Kısaca 10 üzerinden fiyatlayacak olursak;

Yer: 7
Yemek: 7
İlgi: 7
Fiyat / Performans Oranı : 6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder